תחרות פורים • קלצונה במלית גבינות – גיטי, ירושלים

    גיטי No Comments on תחרות פורים • קלצונה במלית גבינות – גיטי, ירושלים
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לבצק:
    1 ק"ג קמח
    1 קוביית שמרים
    2 כפות סוכר
    4 כוסות מים פושרים
    2 כפיות מלח
    4 כפות שמן זית
    אופן ההכנה:
    לשים קמח סוכר ושמרים ומערבבים מוסיפים מים בהדרגה בסוף מלח ושמן מערבבים בין 8-10 דק'
    לכסות ולשים במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו

    למילוי:
    2 קופסאות פטריות
    2 חב' עלי סלק כותרת (לבחירה)
    300 גר' גבינה מלוחה מגורדת
    300 גר' גבינה צהובה מגורדת
    1/2 ראש שום כתוש
    פלפל שחור
    6 כפות גדושות רסק עגבניות
    1/4 כוס שמן
    לציפוי: ביצה טרופה עם כף מים
    טגני את הפטריות הוסיפי שום וטגני עד להזהבה הוסיפי את עלי הסלק הקצוצים
    ערבבי היטב והוסיפי את שאר הרכיבים חוץ מהגבינות, בשלי על אש נמוכה עד לאידוי הנוזלים
    חלקי את הבצק ל-20 כדורים שווים פתחי כל כדור לעיגול שימי כף רוטב ופזרי על את הגבינות,
    סגרי לחצי סהר, חתכי כמה חריצים בסכין כדי לאפשר למלית לצאת הברישי בביצה התפיחי עוד 1/2 שעה ואפי בחום בינוני 15-20 דק'
    מעולה בהקפאה.

    מתכון (4)

    מתכון (5)

    מתכון (6)

    מתכון (1)

    מתכון (2)

    מתכון (3)



    0 תגובות